Cautati un produs

loading...

Adventure

Gama de lacate „THIRARD-Adventure” a fost elaborata in cadrul unei campanii de actiuni de responsabilizare sociala. Fiecare aventura reflecta dorinta noastra de reducerea a impactului lasat de produsele noastre asupra mediului..

Descoperiti mai multe pe : thirard-adventure.fr

Participati la Blue-Adventure prin implicarea in actiunile de protejare a oceanelor.

„Marele albastru” care confera echilibru planetei noastre este din ce in ce mai fragil. Sustinand expeditia Med, puteti sa participati la protejarea biodiversitatii marine si la lupta impotriva deversarii deseurilor in mare. descoperiti programul nostru stiintific si pedagogic. Participati la Operatiunea: 1 milion de clicuri petru salvarea Marii Mediterane.

 

 

Plantarea arborilor, un gest mic pentru umanitate…Va asteptam sa va alaturati operatiunii Green Adventure !

Efectele defrisarilor sunt acum din ce in ce mai vizibile, iar fenomenul este ireversibil. Actiunile organizate sunt de reimpadurire, in paralel cu protejarea padurilor existente.Prin participarea activa la replantari in actiunea Reforest’Action, Thirard isi afirma implicarea in protectia mediului: 3820 de arbori deja plantati.

 

 

 Porniti in cautarea patrimoniului natural in actiunea Raid-Adventures !

Raportarea omului la natura este un mare paradox. Raid-aventurierii sunt observatori privilegiati ale transformarilor suferite de planeta noastra. Prin dorinta sa de a sustine actiunile de protectie a mediului, thirard incurajeaza sporturile extreme.

 

Conceperea acestei game de lacate – reprezinta o alta initiativa marca THIRARD.