Cautati un produs

loading...

Ambalaje ECO

THIRARD integreaza cartoanele Eco ale produselor in noul concept de implantare.

THIRARD investeste in crearea unor ambalaje din carton reciclabil.

Utilizarea cartonului brut aminteste de culoarea lemnuluisi evoca demersurile noastre de protejare a mediului.

Prima gama de ambalaje eco-responsabile a fost creata pentru lacate in cadrul conceptului nostru Adventure :

Un ambalaj reciclabil

Ambalajele Adventures sunt reciclabile si favorizeaza o aranjare selectiva. Plasticul transparent permite sa verificati produsele, fiind conceput la randul sau dintr-un material reciclabil.

  Un ambalaj etichetat FSC

Eticheta Forest Stewardship Council (FSC) este o eticheta ecologica aplicata pe produsele provenite din padurile administrate responsabil din punct de vedere social, ecologic si economic.Sistemul de certificare FSC raspunde principiilor de buna practica aplicate gestiunii forestiere, dispozitiilor dezvoltarii durabile, asa cum sunt definite in Conventia de la RIO. aceasta certificare FSC face parte din caietul de sarcini aplicabil pentru fabricarea ambalajelor Adventures.

Ambalajele etichetate Imprim’Vert®

Imprim’Verteste o eticheta ecologica bazata pe un ansamblu de principii strict stabilite intr-un caiet de sarcini clare si precise. Acesta cuprinde buna gestionare a deseurilor periculoase, evitarea produselor toxice, tratarea si reciclarea deseurilor, sensibilizarea clientilor cu privire la problemele ambientale.

 Ambalaje identificabile

Identitatea lacatelor (nume, forme, culori) reflecta imaginea fiecarei aventuri si implicarea noastra in proiectele partenerilor nostri.

Lacate 100% reciclabile

In compozitia corpului si toartei lacatelor adventure sunt folosite doar materiale reciclabile (inox si alama), fara niciun tip de material plastic.

Un concept emblematic

Crearea gamei de lacate Adventure a marcat o noua etapa in demersul nostru global RSE dezvoltat de-a lungul timpului prin folosirea ambalajelor 100% reciclabile si etichetate FSC. Reusita demersului nostru adventure ne-a determinat sa extindem actiunile si catre alte game de produse (broaste, zavoare, lacate Optimum….), mai ales in ceea ce priveste fabricarea ambalajelor.

 

Mai multe detalii pe www.thirard-adventure.fr