Cautati un produs

loading...

Securitatea in Franta

Sentimentul de siguranta al oamenilor este pus in pericol de numarul in continua crestere al agresiunilor, spargerii locuintelor, furturilor. Interesul lor fata de conservarea securitatii vizeaza in primul rand cresterea permanenta a numarului de intrare prin efractie in locuinte. Asadar, mai mult de jumatate dintre francezi sunt ingrijorati in perioada vacantelor din cauza parasirii locuintelor, intrucat un sfert dintre acestia au fost victimele unei spargeri a locuintei. Fiecare persoana trebuie sa gaseasca asadar o solutie eficienta pentru protejarea locuintei, tinand cont ca:
  • 50 % dintre spargatorii de locuinte intra pe usa
  • 25 % pe fereastra
  • Asadar 75 % dintre spargatori trec prin locurile deschise ale casei sau apartamentului.

Majoritatea victimilor unei spargeri a locuintei recunosc faptul ca nu au securizat locuinta corespunzator, fie din cauza cunostintelor insuficiente din domeniul securitatii, fie din neglijenta. Studiile demonstreaza ca, in majoritatea cazurilor, in tentativele de intrare prin efractie, spargatorii nu insista mai mult de trei minute atunci cand sistemul de inchidere manifesta rezistenta. De aceea, se recomanda ca sistemul de inchidere clasic sa fie intarit printr-un punct de securitate suplimentar (ex.: un sistem de inchidere suplimentar, o broasca multipunct etc.)

Inainte de a alege inchizatoarea potrivita este indicat sa o studiati cu atentie. Este, de asemenea, important  ca aceasta sa fie montata corespunzator, astfel incat acaeasta sa va ofere gradul de securitate maxim. Pentru aceste lucruri Thirard vine in intampinarea dumneavoastra cu un site complet de informatii care sa va ajute sa faceti alegerea corecta si sa montati elementele de securitate in mod corespunzator.

 width=

Vizitati  thirard-astuces.fr
Veti gasi o gama larga de sfaturi si instructiuni de montare care va vor inlatura sentimentul insecuritatii!