Cautati un produs

loading...

Norme

Ansamblul de norme, certificari si omologari atesta fiabilitatea si rigurozitatea puse in aplicare la conceperea produselor noastre.

 

  Certificarea A2P atesta rezistenta la spargeri si respectarea specificatiilor tehnice prestabilite. Marcarea A2P este recunoscuta de companiile de asigurari.

  Conformitatea produsului cu norma NF certifica faptul ca produsul este fabricat dupa anumite criterii care tin de dimensiune, siguranta persoanelor, rezistenta, durabilitate etc….

  Marcajul CE atesta respectarea normelor europene cu privire la siguranta si sanatatea publica.

 

  Certificarea rezistentei la foc atesta calitatea produselor de a nu participarea la propagarea incendiilor, jucand astfel un rol important in siguranta cladirilor.

  Acreditarea TSA este acordata anumitor tipuri de lacate, care pot fi deschise cu o cheie speciala in cazul controalelor vamale, fara a se deteriora astfel inchizatoarea bagajului

EN 14450 – certificare pentru seifuri, se acorda dupa trecerea anumitor teste de rezistenta impotriva spargerii. Norma impune folosirea unei broaste atestata EN 1300 care atesta durata de rezistenta la incercarea de a sparge incuietoarea.