Centre de fabricare

Thirard, fabricant de cilindri de ușă, vă pune la dispoziție experiența sa îndelungată pentru montarea echipamentelor de siguranță.

Centrele de fabricare THIRARD vă permit să asamblați cilindrii pe numere, fie de „aceeași dimensiune” pentru a răspunde cerințelor cilindrilor complementari, fie cilindrii din sistemul Master Key cu posibilitatea de a produce cilindri complementari care funcționează pe deschideri centrale către planul de închidere doar cu Deschidere Generală sau cu Deschidere Generală și Deschidere Parțială.

Oferta noastră de Centre de Fabricare este disponibilă pentru următoarele familii de cilindri:

  • HG5
  • HG5 +
  • TRANZIT 1
  • TRANZIT 2
  • COBRA +

În toate aceste familii de produse, desigur, veți găsi soluții pentru cilindrii cu profil european, fie că sunt cilindri cu dublă intrare, cu buton sau semicilindri, dar și pentru broaște, cilindri rotunzi, lacăte și unele modele pe versiuni adaptate pieței locale.

În mod similar, oferim diferite finisaje – alamă, nichel.

Pentru profilurile de chei, gestionarea strictă a contractului pentru cheile brevetate asigură securitatea reproducerii acestora și propagarea cardurilor de proprietate.

Pentru cilindrii HG5, HG5 +, Tranzit 1 și Tranzit 2, un stoc de cilindri pre-montați este oferit în dimensiunile cele mai des întâlnite, sunt posibile extensii la lungimile specifice. Toate componentele suplimentare (pini, arcuri, articulații, plăci, etc …) sunt livrate în cantități și containere adaptate nevoilor profesioniștilor. Același lucru este valabil și pentru plăcile cu cheie și cardurile de proprietate.

Înființarea Centrului de fabricare COBRA din Thirard include:

În ceea ce privește cilindri COBRA, conceptul acestui cilindru cu pompă permite furnizarea nu de cilindri pre-montați, ci de rotori preasamblați care trebuie codificați înainte de asamblarea cilindrului. Cu toate acestea, designul modular permite un stoc redus, oferind o multitudine de dimensiuni diferite.