Experienta in industrie

KNOW-HOW ÎN MAI MULTE DOMENII

Oferim soluții complete de închidere integratorilor într-o varietate de domenii, de la cutii cu scrisori la distribuția de energie electrică, până la producătorii de uși și transporturi, indiferent dacă sunt maritime, rutiere, aeriene sau feroviare. .

THIRARD are o experiență îndelungată care îi permite să răspundă la orice tip de solicitare. De la proiectare la fabricație, Thirard dezvoltă toate tipurile de opriri la cerere, indiferent de domeniul de aplicare (securitate pentru energie electrică, nucleare, eoliene, gaze, apă, securitate civilă) , drumuri …). Pentru a asigura succesul și a răspunde nevoilor tale, Thirard proiectează și produce instrumente pentru prelucrarea sistemelor de securitate. În plus, biroul nostru de proiectare susține solicitarea dvs. și urmează proiectul dvs. la atelierele de fabricație.

PARCUL NOSTRU

Asistenți de un birou de proiectare echipat cu instrumente moderne de proiectare și un atelier de scule integrat – putem oferi și un serviciu de subcontractare pentru piese metalice prelucrate, ștanțate sau tăiate.

Parcul nostru de mașini este compus din centre de prelucrare digitale, strunguri, prese, mașini de perforare, centre de marcare, mașini de lustruit, cabine de vopsea … Acest instrument industrial este adaptabil seriei mici până la producerea în masă.

ATELIER / MASINA DE PRODUCTIE

Thirard are un magazin de unelte care îi permite să producă, împreună cu biroul de proiectare, mașinile necesare fabricării produselor sale.

Thirard are expertiză și expertiză în cercetare, dezvoltare și fabricație. Un know-how care constituie un atu incontestabil pentru a răspunde la toate tipurile de solicitări în ceea ce privește securitatea și acesta, indiferent de piață (industrie, construcții, lux, public în general, export …) sau sectorul de activitate (orașe, hoteluri , spitale, școli …)

Diferite modele de Display SP sunt de asemenea disponibile pentru toate operațiunile de promovare.

etude-outillage

Biroul nostru de proiectare este capabil să proiecteze și să industrializeze elementele corespunzătoare cercetării dvs. Inginerii noștri analizează nevoile dvs. pentru a vă oferi cel mai adaptat răspuns.

Acest lucru, precum și pentru o componentă, precum și pentru un produs complet dezvoltat pentru dvs. în conformitate cu specificațiile dvs.

APEL PENTRU TENDER / SPECIFICAȚII

Thirard vă stă la dispoziție pentru a vă studia toate proiectele și pentru a stabili, dacă o solicitați, specificații specifice care să răspundă așteptărilor și nevoilor dvs. Punem experiența noastră în serviciul proiectului tău.

Thirard are un know-how pentru a răspunde la orice tip de solicitare (siguranță industrială, clădiri, organigrame, elaborarea unui sistem de securitate specific ….). De la prelucrare la ambalaje personalizate, inclusiv R&D și instrumente de asamblare dedicate cererii dvs., Thirard vă sprijină în succesul proiectului dvs.

Suntem deja prezenți în multe domenii:
– Producatori (usa, cutia postala, automatism, …)
– Industria grea
– Instituții naționale
– Grupuri private
– Integratori

Experiența noastră este recunoscută pentru numeroase studii, însoțiri și realizări. În plus, ca standard, transportul și produsele noastre de siguranță privesc toată securitatea și întreținerea amplasamentelor industriale.

THIRARD dispune de abilitățile interne pentru a satisface cerințele produselor de lux.

THIRARD poate proiecta în fabricile sale unelte specifice pentru fabricarea de încuietori dedicate lumii luxului și, în general, a oricărei piese metalice.

Designul produselor de lux este abordat cu cea mai mare finețe, iar experiența noastră ne permite să fim atât reactivi, cât și o sursă de propuneri. Suntem la dispoziția dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați.

cadenas-thirard-fabrication-française

Nu ezitați să ne consultați. Împreună vom dezvolta soluția voastră viitoare.

accompagnement-et-realisation-thirard