Master Key

Aveți nevoie să prioritizați încuietorile de la sediul dvs. dintr-un condominiu sau al unei companii? Cu un sistem de chei, optați pentru o soluție sigură, fiabilă și practică. Acest sistem de chei și cilindri va permite fiecărui chiriaș, proprietar sau angajat să intre în clădire, având acces doar la ușile necesare pentru a ajunge la apartamentul, biroul și alte zone cu acces autorizat, cum ar fi zonele comune, sălile de odihnă etc. Cu serviciul de organigramă, nu mai trebuie să înmulțiți cheile!

Ce este o MASTER KEY ?

O organigramă cheie este o schemă ierarhică a deschiderilor în cadrul unei infrastructuri. Se utilizează pentru a defini drepturile de acces și drepturile de deschidere ale unei uși sau ale unui grup de uși.

Cu un sistem de chei sunt posibile multe scheme ierarhice. Fiecare persoană are o singură cheie. Cu toate acestea, dacă un angajat, de exemplu, are acces doar la ușa din față și la biroul său cu această cheie, directorul general al companiei poate avea acces la toate ușile din clădire cu una și aceeași cheie, programată diferit.

Cylindre de serrure pro

Aceasta înseamnă că un cilindru poate fi deschis cu o cheie individuală și cu o cheie de trecere care va permite, de asemenea, deschiderea tuturor cilindrilor (dacă este o trecere generală) sau a unui grup definit de cilindri (trecere parțială), motiv pentru care se numește structurare ierarhică.

Această soluție este foarte practică, deoarece reduce numărul de chei pentru fiecare utilizator și permite o mai bună monitorizare a gestionării accesului fiecărui utilizator. Prin urmare, punerea în aplicare a unei organigrame cheie permite gestionarea accesului la spații și controlul fluxurilor pe un sit.

Diferitele tipuri de soluții de diagramă de flux

Thirard oferă diverse sisteme de chei, toate fiind potrivite pentru diferite tipuri de organizații din cadrul companiei dumneavoastră. Puteți alege din :

Master key combinate centrale

Deschiderea centrală este foarte potrivită pentru clădirile de apartamente. Fiecare rezident poate deschide ușa din fața clădirii, ușa de la apartamentul său și poate avea acces la zonele comune fără a avea acces la apartamentele vecinilor săi.

Organigramme combinaison centrale

Organigrama cu scop general

Această soluție este potrivită pentru o configurație simplă într-o companie (ușă de intrare + secretariat, de exemplu). Astfel, fiecare ușă are o încuietoare cu o cheie individuală, dar o cheie principală poate deschide toate ușile din companie.

Organigramme Passe general

Master key care combină o trecere generală și una parțială

Având posibilitatea unor configurații mai elaborate, acest tip de organigramă se potrivește foarte bine structurilor publice. Este posibilă programarea mai multor niveluri de acces. În practică, această configurație poate consta din 3 tipuri de chei:

– chei individuale care permit fiecărui angajat să deschidă ușa biroului său,
– un permis parțial (care permite, de exemplu, personalului de întreținere să deschidă toate birourile, dar nu și atelierele sau camera tehnică),
– un permis general (care permite deschiderea tuturor ușilor).

Master key de flux a trecerilor generale și parțiale cu interferențe

Această opțiune este cea mai cuprinzătoare și cea mai elaborată. Ca atare, trebuie efectuat în prealabil un studiu special pentru a planifica autorizațiile și interdicțiile de acces care urmează să fie puse în aplicare pentru fiecare angajat. Nivelul de securitate oferit de acest tip de ierarhie de acces este foarte ridicat.

Organigramme de clés - passe générale

Care sunt avantajele unei diagrame cheie

Avantajele unui sistem de chei sunt numeroase, dar există trei avantaje principale:

– securitatea bunurilor printr-un control mai bun al drepturilor de acces la spațiile sensibile,
– securitatea persoanelor prin gestionarea accesului la spațiile cu risc ridicat de pe un amplasament sau la spațiile tehnice, un avantaj financiar prin controlul costului de producție a numărului de chei.

Sistemele Master Key permit structurarea accesului intr-un anumit spatiu tinand cont de traseele anumitor persoane, precum si de limitarea accesului acestora in diferite incaperi.